tiistai 28. helmikuuta 2017

Talviaiheisia synttärikakkuja

mäkikakku

Nalleaiheinen mäkikakku juhlisti 1-vuotissynttäreitä.Täytteenä tummassa kakkupohjassa mansikka- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.


talvinen synttärikakku

Lumiukko kavereineen koristaa Onnin 2-vuotiskakkua. Täytteenä tummassa kakkupohjassa valkosuklaa- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.


keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Minttusuklaakakku

minttusuklaakakku

Suklaapurjein, ruusuin, minivaahtiksin ja erilaisin suklaakarkein koristeltu minttusuklaakakku. Täytteenä tuhdissa suklaakakkupohjassa minttusuklaa- ja valkosuklaamousse. Kakku on kuorrutettu suklaakreemillä ja päälle valutettu valkosuklaaganachea. Ruusut ovat kukkamassaa.


tiistai 21. helmikuuta 2017

Jääkarhuin koristeltu synttärikakku

jääkarhuin koristeltu synttärikakku

Jääkarhut ja hento sokeripitsi koristavat Amelia-tytön 3-vuotiskakkua. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa vanilja- ja vadelmamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.


maanantai 20. helmikuuta 2017

Ruusuja ja pikkukukkasia ristiäiskakussa

ristiäiskakku

Osittain kreematut kakkupinnat, ruuusuja, pikkukukkasia ja suloinen pupu nimikyltin kera oli toiveissa Oonan-ristiäiskakkuun. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mango- ja vadelmamousse. Kakun pinnassa on siellä täällä kreemiä ja pinnalla valuvaa vaahtiskuorrutetta. Kukat kukkamassaa.


sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Yksisarvinen

Yksisarvinen

Hempeä vaaleanpunainen yksisarvinen ruusupursotuksin ja kultaisin yksityiskohdin <3 Pohjana tuhti suklaakakkupohja, jossa täytteenä tummasuklaa- ja mansikka-punaherukkamousse. Kakku on kuorrutettu mansikanmakuisella kreemillä, samoin pursotukset ovat kreemiä. Koristeet sokerimassaa.



Kukin koristeltu ristiäiskakku

kukin koristeltu ristiäiskakku

Kukin koristeltu ristiäiskakku. Täytteenä tummassa kakkupohjassa mustaherukka- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea. Koristeet sokerimassaa.


lauantai 18. helmikuuta 2017

Värikäs karkkikakku

karkkikakku

Värikäs karkkikakku 4-vuotissynttäreille. Täytteenä tuhdissa suklaakakkupohjassa minttusuklaa- ja vadelmamousse. Kakku on kuorrutettu vadelman makuisella kreemillä ja päälle valutettu värikästä valkosuklaaganachea. Koristeena tikkareita, karkkeja, marenkeja ja värisokeria.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Autokakku 1-vuotissynttäreille

Autokakku 1-vuotissynttäreille

Punaisin pikkuautoin koristeltu 1-vuotiskakku. Täytteenä tummassa kakkupohjassa mango- ja mansikkamousse. Kakun pinta Satin Icea. Koristeet sokerimassaa.


maanantai 13. helmikuuta 2017

Nimiäiskakku kukin koristeltuna

Nimiäiskakku kukin koristeltuna

Vaaleanpunaisen sävyisiä pikkukukkasia ja ilmapalloa pitelevä elefantti olivat toiveissa Edith-tytön nimiäiskakkuun. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa vadelma-punaherukka- ja vaniljamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.




sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ruusuin ja silkkirusetein koristeltu hääpäiväkakku

Hopeahääpäiväkakku

25-vuotishääpäivää juhlistettiin ruusuin ja silkkirusetein koristellulla kakulla. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa passion- ja mangomousse. Kakun pinta Satin Icea ja ruusut kukkamassaa.


keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Lasten synttärikakkuja

viidakkokakku

Leijona, kirahvi ja norsu koristavat 2-vuotiaan synttärikakkua. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mustikka- ja vaniljamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.

junakakku

Junakakku 3-vuotissynttäreille. Täytteenä tummassa kakkupohjassa passion- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.

junakakku

Lentokone ja juna koristavat Veikon 3-vuotiskakkua. Täytteenä tummassa kakkupohjassa mansikka-punaherukka- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.



 

tiistai 7. helmikuuta 2017

Kakku yritystilaisuuteen

kakku yritystilaisuuteen

Juna ja kannettava tietokone koristavat yritystilaisuuteen tilattua kakkua. Pohjana tuhti suklaakakkupohja, jossa täytteenä tummasuklaa- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta Satin Icea. Koristeet sokerimassaa. 

 

Ruusuin koristeltu ristiäiskakku

Ruusuin koristeltu ristiäiskakku

Ruusuin koristeltu ristiäiskakku. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa vadelma- ja vaniljamousse. Kakun pinta sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta. Kukat kukkamassaa.


sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Ritarilinnakakku

Ritarilinnakakku

Synttäreiden ritarilinnakakku. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mansikka- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.


Kakku vauvakutsuille

Kakku vauvakutsuille

Vauvakutsuille oli toiveissa hempeän vaaleanpunainen kakku. Täytteenä tummassa kakkupohjassa vadelma- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.


lauantai 4. helmikuuta 2017

Mustikka-suklaakakku

Mustikka-suklaakakku

Synttäreiden mustikka-suklaakakku. Täytteenä tummassa kakkupohjassa mustikka- ja valkosuklaamousse. Kakku on kuorrutettu liukuvärjätyllä marenkivoikreemillä. Koristeena rosmariinia, mustikoita ja suklaapaloja.

mustikka-suklaakakku

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Hälytysajoneuvokakku

Hälytysajoneuvokakku

Ambulanssi, poliisiauto ja paloauto olivat toiveet 4-vuotissynttärikakkuun. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa vadelma-punaherukka- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.