tag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post8326996197592338018..comments2023-12-30T13:35:45.263+02:00Comments on Marsispossu: Puolukka-kinuskikakkuNiinahttp://www.blogger.com/profile/11408024686236135498noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-48957262728068854882012-10-04T16:02:57.448+03:002012-10-04T16:02:57.448+03:00Tein muistaakseni kakun 20cm halkaisijaltaan oleva...Tein muistaakseni kakun 20cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. Leipomisen iloa! :)Niinahttps://www.blogger.com/profile/11408024686236135498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-32448434293546090172012-10-04T11:43:23.923+03:002012-10-04T11:43:23.923+03:00Moikka! Aattelin kokeilla tätä kakkua, näyttää nii...Moikka! Aattelin kokeilla tätä kakkua, näyttää niin hyvältä! Minkä kokoiseen kakkuvuokaan tämä on mitoitettu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-11269605815829292562012-09-17T07:47:53.525+03:002012-09-17T07:47:53.525+03:00Kattilallisella kinuskia lähtisi kyllä makeanhimo ...Kattilallisella kinuskia lähtisi kyllä makeanhimo jos toinenkin :) Aprikoosimarmeladi toimisi myös loistavasti kinuskin kanssa. <br /><br />Maria, Keitin tuohon syyskakkuun kinuskimoussea varten kerman ja fariinisokerin jo edellisenä iltana ja vatkasin aamulla. Vaahto, todella jämäkkä valmistui hetkessä. Eli se vaatii, että on todella kylmää, niin vaahtoutuu hyvin.Niinahttps://www.blogger.com/profile/11408024686236135498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-34347874509781168452012-09-17T01:06:44.233+03:002012-09-17T01:06:44.233+03:00Kinuski on ihanaa. Keitin sitä pelkästään kattilal...Kinuski on ihanaa. Keitin sitä pelkästään kattilallisen tässä, kun oli kauhea makeanhimo. Ikuisuuksia sitten tehnyt kinuskikakkua, jossa oli ohut kerros aprikoosimarmeladia välissä. Sekään ei muuten vaatinut kostutusta. Ja oli hyvää :).Frau Anoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-62418828196879867842012-09-10T16:53:19.608+03:002012-09-10T16:53:19.608+03:00Tein itse niin, että valmistin ensiksi kinuskikast...Tein itse niin, että valmistin ensiksi kinuskikastikkeen, jonka jäähdytin jääkaapissa muutaman tunnin ennen vatkaamista. Kinuskikastikkeesta tuli vaalea "vaahto", ei kylläkään samanlaista kuin esim.kermasta. Vatkasin n. 5 minsaa. En tiedä, olisiko pitänyt kauemmin. Tämän kinuskivaahdon yhdistin lopuksi tuorejuuston ja kermavaahdon sekä puolukoiden kanssa sekoittaen. Lopputulos oli moussemainen täyte. Täyte kostutti itsessään hyytyessään alimman kakkupohjan niin hyvin, että kostutusta pohja ei olisi juuri kaivannut. Seuraavan kerran kokeilen ilman kakkupohjan kostuttamista. Mutta hyvää oli silti :).Niinahttps://www.blogger.com/profile/11408024686236135498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-37677721849260056022012-09-10T07:18:26.573+03:002012-09-10T07:18:26.573+03:00Itsekkin tässä juuri tein kinuskipuolukkakakun, mu...Itsekkin tässä juuri tein kinuskipuolukkakakun, mutta epäilen että itselläni tuo täyte ei oikein onnistunut,joten kysytäänpä tässä että kun vaahdotit kinuskikerman niin kuinka muhkea vaahto siitä tulikaan? ihan samanlainen kuin kermavaahdosta? meneenkö vatkaamisessa kauan? itsellä se jäi vähän löysähköksi, eikä tullut samanlaista kuin kermavaahdosta. Mariahttp://marianpienileipomo.blogspot.co.uk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8570481635211410153.post-86860101152024322842012-09-09T18:39:00.816+03:002012-09-09T18:39:00.816+03:00Slurps!!Slurps!!Irenehttps://www.blogger.com/profile/14510399993734899095noreply@blogger.com