Leivoin kakun. Naistenpäivän kunniaksi ja itselleni. Näinä päivinä taitaa tulla taas vuosi ikää lisää tai jotain, mutta kuka niitä laskee ;). Halusin testata samalla uutta neliökakkuvuokaani, josta sain myös idean kakun aiheeseen, lahjapakettiin.
Kakussa on kolmen munan tumma sokerikakkupohja ja täytteenä baileysmoussea. Kuorrute Satin Icea ja koristeet sokerimassaa. Satin Ice oli ihan uusi tuttavuus ja ihastuin siihen heti. Todella helppo käsitellä ja kaulita ohuen ohut levy.
Kaunis kakku! Olen myös ihastunut Satin iceen. Saa tosiaan kaulittia ohueksi, eikä repeile. On mukavan elastista. En enää muita sokerimassoja ostakaan. :)
Viimeksi massaa tilatesa kattoin kansa tuota Satin icea, mutta en uskaltanu tilata, taijan määki sitä nuijen teijän kehujen jäläkeen uskaltautua kokkeileen!
Aiva älyttömän kauniin kakun oot teheny, mää näkkiin josaki ulukolaisella hääkakku-sivustolla laatikkokerroskakun ja musta se oli aiva älyttömän nätti. Vielä en oo uskaltanu meijän nuorelle parille sitä ehottaa, ku kakku o jo suunniteltu, mutta mun tekis mieli tehä tuommone. Heh, pittää miettiä mitenkä asian esittää, nii että ne luulee sen olevan niitte oma keksintö :D :D :D
Suosittelen kokeilemaan Satin Icea :) Voin tosin sanoa vasta yhden kakun kokemuksella, mutta uskon sen olevan hyvää jatkossakin. Laatikkokerroskakku olisi aika huippu ;)
Satin Ice on mukavaa massaa, mutta pinnoitettaessa ihan esim täysin valkoista pintaa, on hyvin herkkä kaikille pikku jäljille, ei anna anteeksi mitään ja kesällä hikoaa helposti, jolloin muuttuu hieman tahmean löysäksi. Joustavuus on superia ja todella ihan työstää koristeissakin ( kangas efektissä). Itse lisään usein mukaan jotain muuta massaa, niin ei ole niin herkkä kakun pinnalla....
Kiitos tiedosta! Löytyy näköjään siitäkin sitten jotain miinusta. Tuon massan samettinen pehmeys vaan valloitti minut täysin :) Onkohan olemassa mitään massaa mikä ei hikoilisi kesäisin?
Huomasin tuon hikoilemisen viime kesänä ristiäiskakkua tehdessäni. Kaulittu massa tarttui alustaan ja jouduin kaulia ainakin viisi kertaa valtavan tomusokerimäärän kanssa ennen kuin sain massan lopulta kakkuun. Täytyypä kokeilla tuota massojen sekoittamista joskus.
Hyvää syntymäpäivää! Todella kaunis kakkukin. Satin ice on ollut minunkin hankintalistallani, kävin katsomassa joskus videoita ja vakuutuin sen helppoudesta. :)
Täytteeseen tuli mascarponea, kuohukermaa, baileysia, tummaa suklaata, pari liivatetta ja tomusokeria. Olen kokeillut useampaa baileys-reseptiä ja edelleen jatkan kokeiluja :)
Wow, ihana lahjapaketti-kakku! Hyvää synttäriä vielä näin jälkikäteen! :) Ja baileys mousse kuulostaa herkulta! Täällä myös yksi lisää joka taitaa näiden vinkkien perusteella tilata Satin Icea.. :)
Oi mikä luomus ja ihana tuo rusetti, oikein mukavaa naistenpäivää :)
VastaaPoistaKiitos, kuin myös hyvää naistenpäivää! :)
PoistaKiva kakku! Ja nyt sulla siis on tuo vuoka, hmm... ;-)
VastaaPoistaKiitos, tämä on ostamistani neliövuoistani pienin, 15*15 cm kokoinen. Suunnitelmat uusiksi? ;)
PoistaHyvää naistenpäivää! Oi mulle kanssa neliövuoka! Mistä olet omasi hankkinut?
VastaaPoistaKiitos samoin! Ostin vuoan ullanunelmasta.
PoistaKaunis kakku! Olen myös ihastunut Satin iceen. Saa tosiaan kaulittia ohueksi, eikä repeile. On mukavan elastista. En enää muita sokerimassoja ostakaan. :)
VastaaPoistaKiitos! Tuo kuorrute oli yllättävän hyvää. Täytyy tilata lisää :)
PoistaViimeksi massaa tilatesa kattoin kansa tuota Satin icea, mutta en uskaltanu tilata, taijan määki sitä nuijen teijän kehujen jäläkeen uskaltautua kokkeileen!
VastaaPoistaAiva älyttömän kauniin kakun oot teheny, mää näkkiin josaki ulukolaisella hääkakku-sivustolla laatikkokerroskakun ja musta se oli aiva älyttömän nätti. Vielä en oo uskaltanu meijän nuorelle parille sitä ehottaa, ku kakku o jo suunniteltu, mutta mun tekis mieli tehä tuommone. Heh, pittää miettiä mitenkä asian esittää, nii että ne luulee sen olevan niitte oma keksintö :D :D :D
Suosittelen kokeilemaan Satin Icea :) Voin tosin sanoa vasta yhden kakun kokemuksella, mutta uskon sen olevan hyvää jatkossakin. Laatikkokerroskakku olisi aika huippu ;)
PoistaSatin Ice on mukavaa massaa, mutta pinnoitettaessa ihan esim täysin valkoista pintaa, on hyvin herkkä kaikille pikku jäljille, ei anna anteeksi mitään ja kesällä hikoaa helposti, jolloin muuttuu hieman tahmean löysäksi. Joustavuus on superia ja todella ihan työstää koristeissakin ( kangas efektissä). Itse lisään usein mukaan jotain muuta massaa, niin ei ole niin herkkä kakun pinnalla....
VastaaPoistaKiitos tiedosta! Löytyy näköjään siitäkin sitten jotain miinusta. Tuon massan samettinen pehmeys vaan valloitti minut täysin :) Onkohan olemassa mitään massaa mikä ei hikoilisi kesäisin?
PoistaHuomasin tuon hikoilemisen viime kesänä ristiäiskakkua tehdessäni. Kaulittu massa tarttui alustaan ja jouduin kaulia ainakin viisi kertaa valtavan tomusokerimäärän kanssa ennen kuin sain massan lopulta kakkuun. Täytyypä kokeilla tuota massojen sekoittamista joskus.
PoistaHyvää syntymäpäivää!
VastaaPoistaTodella kaunis kakkukin. Satin ice on ollut minunkin hankintalistallani, kävin katsomassa joskus videoita ja vakuutuin sen helppoudesta. :)
Kiitos! Laitoin jo uuden satsin tilauksen menemään :)
PoistaKaunis kakku ja Baileys-juustokakku on yksi lemppareistani. Mitähän mahtaa pitää sisällään baileysmousse, olisi kiva sitäkin joskus kokeilla?
VastaaPoistaTäytteeseen tuli mascarponea, kuohukermaa, baileysia, tummaa suklaata, pari liivatetta ja tomusokeria. Olen kokeillut useampaa baileys-reseptiä ja edelleen jatkan kokeiluja :)
PoistaAivan ihania kakkuja. Tykkään niin kaikista prinsessajutuista ja kukista kakuissa :)
VastaaPoistaVoi kiitoksia :)
PoistaWow, ihana lahjapaketti-kakku! Hyvää synttäriä vielä näin jälkikäteen! :) Ja baileys mousse kuulostaa herkulta! Täällä myös yksi lisää joka taitaa näiden vinkkien perusteella tilata Satin Icea.. :)
VastaaPoistaKiitos paljon! :)
Poista