Maut ja täytteet

KAKUT

Herkulliset kakut ja leivonnaiset valmistetaan kotikeittiössä parhaista raaka-aineista, mm. marjoina kotimaisia marjoja ja luomua mahdollisuuksien mukaan. Täyteläisen maun takaamiseksi kakuissa käytetään laadukasta suklaata, aitoa voita ja kermaa. Kakuissa ei käytetä keinotekoisia kermahyydykkeitä tai ylimääräisiä lisäaineita.

Täytteet:
mansikkamousse (l)
mansikka-punaherukkamousse (l)
vadelmamousse (l)
vadelma-punaherukkamousse (l)
punaherukkamousse (l)
mustaherukkamousse (l)
mustikkamousse (l)

mangomousse (l)
passionmousse (l)
sitruunamousse (l)


tummasuklaamousse (l)

valkosuklaamousse
minttusuklaamousse
appelsiinisuklaamousse (l)
vaniljamousse (l)


l = laktoositon

Huom! Minttusuklaa- ja valkosuklaatäyte eivät onnistu laktoosittomina.

Kakkupohjat:
sokerikakkupohja (tumma, vaalea)
suklaakakkupohja



KREEMITÄYTTEISET KAKUT:


- mehevää porkkanakakkua 
appelsiini-valkosuklaakreemillä 








 
- tuhtia suklaakakkua 
minttusuklaakreemillä









 


- täyteläistä vaniljakakkua vadelmakreemillä ja punaherukkahillolla  







CUPCAKES

Maut:

suklaa
vadelma-suklaa
minttusuklaa
vadelma-sitruuna
mustikka
porkkana
 

CAKE POPS

Maut:

suklaa
appelsiinisuklaa
minttusuklaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti