Tilaus- ja toimitusehdot


TILAAMINEN

Kakkutilaukset tai -kyselyt voi laittaa sähköpostilla marsispossu@gmail.com (tai puhelimitse 040 5796776). 

Koristeiden suunnittelu ja tekeminen on usein hyvinkin aikaa vievää työtä, niin tilaukset mielellään viimeistään kahta viikkoa ennen toimitusta. Sesonkiaikoina tilausaika voi olla huomattavasti pitempi. Peruutuksia voi kysellä lyhyemmälläkin aikataululla.

Huomioithan, että alustava kakkukysely ei ole sovittu tilaus, vaan tilaus tulee vahvistaa. Saan paljon tilauskyselyjä päivittäin ja vain vahvistetut tilaukset päätyvät kalenteriin.


MAKSU

Kakut voi maksaa ennakkomaksuna tilille tai käteismaksuna noutaessa. Ennakkomaksun tulee näkyä tilillä ennen kakun noutoa.

Isommissa tilauksissa on käytössä varausmaksu tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksu on 100e ja se vähennetään tilauksen loppusummasta.

Kakuista saat aina kuitin.

NOUTO

Kakut ovat noudettavissa Itä-Helsingistä, Vuosaaresta

Viikonlopun juhliin kakut noudetaan perjantaina klo 18.00 mennessä tai lauantaina klo 10.00-12.00 välisenä aikana. Muut hakuajat tapauskohtaisesti. 

Myös toimitus suoraan kotiisi tai juhlapaikalle on mahdollista. Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla 20€ + 0,5€/km.

Kakun kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakun tulisi olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään. Kakut pakataan aina tukeviin kakkulaatikoihin ja n. 1 cm paksuisille kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. 


Kakku tulee säilyttää kylmässä (ilman kakkulaatikkoa). Suositeltu käyttöaika 2 vrk kakun noudosta.

PERUUTUKSET

Kakut, jotka ovat jätetty peruuttamatta tai noutamatta laskutetaan asiakkaalta kokonaan.

Isoissa kakkutilauksissa varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna eikä tilalle ole voitu ottaa muita tilauksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti