lauantai 28. joulukuuta 2013

Varaslähtö uuteen vuoteen


Saimme kylään pitkäaikaisen ystäväperheen aina Sveitsistä asti. Tätä vierailua oli jo tovi odotettu. Koska emme voi juhlia uutta vuotta yhdessä, päätimme juhlistaa sitä jo nyt. Samalla sain tilaisuuden kokeilla kakkuun uusia täyte- ja pohjavaihtoehtoja.

Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Pohjana gluteenittomassa kakussa on tumma kakkupohja ja täytteenä passion-ja suklaamousse.  Kakkua on itse astia. Jääpalakuutiot ovat kondiittorin sokeria ja muut koristeet sokerimassaa. Kakku on kuorrutettu Satin Icella.








7 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upea!! Olet ihan hurjan taitava ja niin persoonallinen toteutuskin, vau!! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, onpa hieno, aivan kuin aito :) Utelen nyt samalla, millä sait tuon pullon pinnan noin aidon näköiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pullo on maalattu laimennetulla vihreällä pastavärillä ja päälle suihkaus helmiäistä. ;)

      Poista
    2. Nyt kun tarkemmin katsoo, niin taitaa siinä näkyä siveltimen jäljet. Mutta se ehkä tekeekin siitä niin aidon näköisen, kun vielä heijastaakin helmiäisen ansiosta kuin oikea lasi :)

      Poista
  3. Tätä jo facebookissa ihailin! Todella upea, on kyllä ihankuin oikea pullo jääastiassa. WAU!

    VastaaPoista