maanantai 19. lokakuuta 2015

Lomalta paluu ja messulippujen arvonnan voittaja


Ihana viikon mittainen koko perheen syysloma Kreetalla takana ja kakkujen aherrus taas edessä :) Sähköposti on ruuhkautunut loman aikana tilauskyselyistä, joten niihin vastaaminen kestää normaalia kauemmin. Pyrin vastaamaan kaikkiin tämän viikon aikana. Pahoittelen viivästystä!

Eilen, 18.10. päättyi lippupaketin arvonta-aika  Viini, ruoka ja hyvä elämä messuille. Arvontaan pystyi osallistumaan niin Marsispossu-blogin kuin facebookin puolellakin. Voitto osui osallistujalle nimeltä Marie Somero! Paljon onnea!! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitokset vielä kaikille osallistujille!

Viini, ruoka ja hyvä elämä messuilla on sunnuntaina, 25.10. Halloween aiheisia koristekursseja. Kursseille mahtuu vielä mukaan. Kurssilla harjoitellaan sokerimassan käsittelyä ja sokerimassakoristeiden tekoa. Saat mukaasi kurssilla valmistamasi koristeet ja voit koristella niillä omat leivonnaisesi kotona. Kurssilla ei ole ikärajaa, joten myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Hinta 30e pitää sisällään niin kurssimaksun kuin pääsylipun messuille. Aikataulut ja ilmoittautumiset löytyvät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti