sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Nimiäiskakku



Sain kunnian tehdä kakun pienen Onni pojan nimiäisiin. Yönä, jolloin Onni syntyi, pyrytti lunta. Toiveeksi esitettiin tapahtuman kunniaksi sinisävytteistä kakkua lumihiutaleilla koristeltuna, pientä päähenkilöä unohtamatta.

Pohjana kakussa on 4 munan tumma sokerikakkupohja. Täytteenä suklaamousse sekä vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta on marsipaania. Koristeet ovat sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta. Lumihiutaleet ja pienet siniset kukat on hunnutettu valkoisella kimallejauheella, joka ei kuvista juurikaan näy.


16 kommenttia:

  1. Kaunis! Noita lumihiutalemuotteja minulla ei ole vielä, mutta olen muutamissa kakuissa niitä ihaillut. Sopivat niin hyvin talvisiin kakkuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse myös tykkään kyseisistä lumihiutalemuoteista :)

      Poista
  2. Miten oot osannut tehdä noin oikean näköisen vauvan??? Uskomattoman hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauva tehdään silikonimuotilla. Muotista tulee hämmästyttävän aidon näköinen nakuileva vauva. Laitoin hiukan väriä kasvoihin ja talvivaatteet ylle ja valmista tuli ;).

      Poista
  3. Tavattoman kaunis kakku ja oikein ajankohtaan sopiva! Minäkin sain tuon muotin tilattua, mutta yllätyin miten hidasta tuollaisen pienen pukeminen on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vauvan pukemisessa oli tosiaan tekemistä. Tuli muutamaan kertaan harjoiteltua pukemista ja vaatii kyllä edelleen harjoittelua ;)

      Poista
  4. Vau, onpa upea! Tuo lumihiutalemuotti ois kyllä monikäyttöinen :)

    VastaaPoista
  5. Onpa kaunis kakku! Ja tuo vauvakoriste on todella aidon näköinen, upea!

    VastaaPoista
  6. Upea kakku, koriste on täydellinen!

    VastaaPoista