lauantai 1. kesäkuuta 2013

Valmistujaiskakku


Sairaanhoitajaksi valmistuneelle nuorukaiselle tilattiin elämänpolku aiheinen valmistujaiskakku. Kakkuun toivottiin useita eri aiheita aina päiväkodista valmistumiseen asti. Poimin joukosta muutaman kohteen, jotka pääsivät koristamaan kakkua. Pojan myötä kasvavat jalanjäljet johtavat kohteelta toiselle. Polku alkaa taaperosta istumassa suurennuslaseineen päiväkodin hiekkalaatikolla. Poika kasvaa ja aloittaa koulun. Pingis oli yksi rakkaimmista harrastuksista kouluajoilta ja kissat olivat myös lähellä sydäntä. Pian kävi kutsu armeijaan, ensiapujoukkoihin. Ja tästä muutaman vuoden päästä valmistuttiin sairaanhoitajaksi.

Kakku on mitoitettu 40 henkilölle. Pohjana vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä valkosuklaa-ja mustikkamousse. Kuorrute on sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta. Koristeet ovat sokerimassaa. Hiekkalaatikon hiekka on hienonnettua keksiä ja suurennuslasin linssi on pala liivatelehteä.


12 kommenttia:

 1. Oi miten on ihana, eihän tuota malta syödä lainkaan :)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä tosi kekseliäs! Uskomatonta.

  VastaaPoista
 3. Tällaisissa kakuissa on kyllä jotain... ajatuksella tehty ja suunniteltu!
  Aivan priimaa työtä jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kakun suunnittelu oli kyllä tosi mielenkiintoista ja kivaa puuhaa. Paljon ideoita, joista vain osan sai mahtumaan kakun pinnalle. Toivottavasti tarina välittyi katsojalle. ;)

   Poista
 4. Hauska kakku :D Ja kauniisti tehty!

  VastaaPoista
 5. KIITOKSET VIELÄ SAMULILTA, PERHEELTÄ,SUVULTA JA YSTÄVILTÄ. TÄMÄ KAKKU TEKI JUHLASTA IHAN TÄYDELLISEN, OLI SUORASTAAN "OHJELMANUMERO" KOSKAAN AIEMMIN EI KAKUN YMPÄRILLÄ OLE VIIHDYTTY NIIN KAUAN :) JA YHTEISTYÖ KAKUN TEKIJÄN KANSSA SUJUI PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN TÄYDELLISESTI LOPPUUN ASTI, IKINÄ EN OLE SAANUT VASTAAVAA PALVELUA !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista palautteesta ja iso kiitos luottamuksesta kääntyä puoleeni!

   Poista
 6. Hienosti tehty ja muutenkin upea kakku!

  VastaaPoista