sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Keijukakku

keijukakku

Keijukakku kimalteella ja pinkin eri sävyillä olivat 5-vuotiaan tytön toiveet synttärikakuksi. Sain tilaajalta nuken, jonka ympärille rakensin kakun. Nuken alavartalo on kietaistu kelmuun ja voitu näin laittaa valmiiseen kakkuun. Aikaisemmin tekemäni vastaava kakku sisälsi taas kakkuihin tarkoitetun nuken, jossa alavartalon paikalla oli pelkkä keppi.

Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa punaherukalla raikastettua mansikka- ja vadelmamoussea. Keijun siivet ja mekko ovat sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen sokerimassan sekoitusta. Mekko on saanut kiillon helmiäissuihkeesta.


keijukakku

13 kommenttia:

  1. Siis vau miten ihana keijukakku :)

    VastaaPoista
  2. Todella hieno kakku ja ihanan ilmavasti tehty nuo hameen laskokset! :)

    VastaaPoista
  3. Sun barbie/nukkekakut on kyl hienoja. =) Tuo röyhelö on hyvin onnistunut! Itsekin keksin vasta viime vuonna miten siitä saa noin hienon =D Saispa pian kokeilla barbiekakua uudestaan et pääsis testaan tuota! Monet nukkekakut on netissä ihan ok, mutta tällaisia ihan oikeasti todella kauniita on aika vähän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kakkumosteri kauniista sanoista ♥ Nämä nukkekakut ovat kyllä kivoja aiheita. Olisi joku kerta kiva kokeilla muovat tuo itse nukkekin sokerimassasta :)

      Poista
  4. Todella kaunis! Ei kyllä kakuksi uskois.

    VastaaPoista
  5. Samaa mieltä kuin edelliset, eli uskomattoman kaunis kakku! En ensiksi tajunnutkaan että myös nuken siivet ja mekko on tehty sokerimassasta. Ja tosiaan nuo laskokset todella taitavasti tehty, wau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siipiin painoin kuvion silikonisella lehtimuotilla ja tomutin pinkillä tomuvärillä.

      Poista