sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Herkkuja synttäreille

cupcakesSyntymäpäiville tilattiin meriaiheisia kuppikakkuja. Koristeina pelastusrenkaita ja pieniä söpöjä purjeita. Makuina kuppikakuissa on suklaa-vadelma ja vadelma-sitruuna, kuorrutteena valkosuklaa- ja sitruunakreemi. Pikkuiset purjeet on askarreltu valkoisesta ja harmaasta paperista kun taas pelastusrenkaat ovat sokerimassaa.


Synttäreille toivottiin lentokoneaiheista kakkua. Kakusta haluttiin muodoltaan lentokone, jota päivänsankari lentää sekä koneen kyytiin pientä mäyräkoiraa. Lemmikki pääsikin salamatkustajaksi koneen rungon päälle istumaan.

Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä laktoosittomassa kakussa tummasuklaa- ja passionmousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.

mäyräkoirakoriste


perhoskakku

Stellan 2-vuotissynttäreille oli toiveissa hempeä perhosaiheinen kakku. Vaaleanvihreitä, valkoisia ja vaaleanpunaisia perhosia, kakkujen alalaitaan saman sävyiset koristenauhat sekä nimi ja ikä sievään nimikylttiin.

Kakku on mitoitettu 30 henkilölle. Täytteenä vaaleassa pohjassa valkosuklaa- ja mansikkamousse. Kakun pinta Satin Icea ja perhoset sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti