tiistai 16. syyskuuta 2014

Ristiäis- ja nimiäiskakkuja

ristiäiskakku

Elianan ristiäisiin ja vanhempien avioliiton siunaamistilaisuuteen oli toiveissa kakku, jossa olisi pinkit tennarit, ruusuja ja leinikkejä sekä sormukset ja helmin koristeltu risti. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä laktoosittomassa kakussa vanilja- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Vastaava aiemmin tekemäni kakku, jossa yhdistyy niin ristiäis- kuin avioliiton siunaamistilaisuus on tämä Emilia-tytön kakku.

nimiäiskakku

Nimiäisiin toivottiin yksinkertaista ja tyylikästä kakkua. Väreinä hentoa vaaleanpunaista ja kultaa. Sain muutaman mallikuvan ideoista, joita kakussa toivottiin esiintyvän. Kakun reunoja kiertämään tein helmin koristellun tikkikuvion ja kakun päälle nimikirjainlaatat. Kyseisiä laattoja kiertää ohut kultareunus ja vastaava reunus toistuu kakun alalaidassa hieman paksumpana kultaisena köynnöksenä.

Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä vaaleassa pohjassa valkosuklaa- ja vadelmamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassaa.

ristiäiskakku

Adelan ristiäiskakku, jossa koristeina beiget tennarit, nimikuutiot ja rusetti somalla korulla koristettuna. Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Täytteenä tummassa pohjassa marianne-suklaa- ja vaniljamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti