tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pieneen makeannälkään

Mustikkamuffinsseja

Helppoakin helpompi mustikkamuffinssien resepti. Ainekset vain sekoitetaan keskenään, voi tosin pitää sulattaa. Ohje on kirjoitettu jo vuosia sitten leivontavihkoseeni, joten reseptin alkuperästä ei ole tietoa.

4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl voita
2 dl kermaviiliä
1 muna
2,5 dl mustikoita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää voi, kermaviili sekä muna ja sekoita tasaiseksi. Kääntele lopuksi joukkoon jäiset mustikat. Lusikoi taikina muffinssivuokiin. Paista 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. 


Suklaamustikkamuffinsseja

Laskiaispullia






4 kommenttia:

  1. Kuola vaan valuu, kun näitä katselee! Todella herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  2. Tuleeko mustikkamuffineihin sokeria lainkaan?
    t. Elle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee ja 2 dl jopa! Hyvä, kun huomasit :D

      Poista