sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Herkkuja syntymäpäiville

karusellikakku

1-vuotissynttäreille oli toiveissa näyttävä 2-kerroskakku, jossa yhdistyisi muhkeaa röyhelöä ja jääkarhuja kyydissään pyörittävä karuselli. Väreinä vaaleanpunaista, valkoista, lilaa ja kultaa. Kakku on mitoitettu 30 henkilölle. Täytteenä tuhdissa suklaakakkupohjassa tummasuklaa- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.



gerberakakku

Oranssia ja keltaista ja kukista gerbera olivat toiveet synttärikakkuun. Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mansikka- ja passionmousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

vadelma-punaherukka cupcakes

Syntymäpäiville punaherukka-vadelma kuppikakkuja. Kuorrute on saanut hennon roosan värinsä punaherukoista.


3 kommenttia:

  1. Kiitos taas Niina aivan mielettömän ihansta kakusta tyttäremme 1-vuotisjuhliin! Kakku oli todella huikean kaunis, sai paljon kehuja ja ihastelua sekä ulkonäkönsä että makunsa ansiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä teille ja tosi ihana kuulla, että kakku oli mieleinen! :)

      Poista
  2. Upeita luomuksia sinulla! Röyhelö reunus menee meillä parin viikon päästä testiin tytön synttäri kakussa. Saa nähdä meneekö röyhelöt ihan ruttuun :) Voisin lisäillä sinut blogiini?
    bellevielle.blogspot.fi

    VastaaPoista