lauantai 17. elokuuta 2013

40 & Fabulous


Ystävättäret tilasivat yhteissynttäreilleen valkoisen tyylikkäästi koristellun kakun, aiheena 40 & Fabulous.  Sain tarkat ohjeet kakun sommitteluun. Siinä tuli olla kuvan mukaiset korkkarit, laukku, vaaleanpunainen kukka ja kakkua kiertämään vaaleanpunainen nauha sekä kuvassa näkyvä teksti.

Kakku on mitoitettu 30 henkilölle. Pohjana laktoosittomassa kakussa on suklaakakkupohja. Täytteenä sitruuna-ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet ovat sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta. Laukun sisus on riisimuromassaa, joka on kuorrutettu pikeerillä ja päällystetty sokerimassalla.





16 kommenttia:

  1. Ihana tuo Louis Vuittoni, ja kuulostaa muutenii hyvältä!:)

    VastaaPoista
  2. Siis mahdoton miten hienot koristeet, sä oot kyllä aikas etevä tekemäännoin pieniä juttuja, loistavaa!!!

    VastaaPoista
  3. Niin hieno on kakku ettei osaa mitään edes sanoa... :D Nuo kengät on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kengät tuottivat päänvaivaa vähän liiaksikin. Pohja ei meinannut kuivua sitten millään muotoonsa. Kesällä koristeiden kuivumiseen täytyis varata paljon enempi aikaa.

      Poista
  4. Käsittämättömän upea! Ihankuin oikeat kengät ja laukku, ensiks facebookissa katsoinkin, että kakun päälle on kengät läväytetty.

    VastaaPoista
  5. Todella upea kakku, koristeet varsin aidon näköisiä. Laukkuun olet saanut hienosti toteutettua tuon muodon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Yritin laukkua ensin ilman tuota riisimuromassasta tehtyä sisusta, muttei oikein ottanut istuakseen. Tällä kertaa toinen kerta toden sanoi ;)

      Poista
  6. Aivan ihana ja tajuttoman upea kakku! Olet kyllä taitava!

    VastaaPoista
  7. Voi apua mikä kakku! Pakko kysyä että kuinka oot tehny noi korkkarit? :) multa nimittäin pyydettiin kenkäkoristeita yhteen kakkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein korkkareihin eka pohjallisen ja laitoin sen pahvista taitetun ja elmukelmulla päällystetyn tuen päälle kuivumaan. Tämä oli se helpoin osa ;) Kengän päällinen on kahdesta osasta ja vielä vuoritettu ja tikattu ennen liimaamista. Tukena käytin paljon elmukelmua, kun kenkä kuivui muotoonsa. Kuivumista ei vaan meinannut helteillä tapahtua. Lopuksi etukäteen kuivatettu korko laitettu paikoilleen. Täytyy myöntää, että yksi hankalimmista ja työläimmistä koristeista ikinä. Perus korkkarit helppo nakki näihin verrattuna :D

      Poista