lauantai 2. marraskuuta 2013

Ruusuin koristeltu karusellikakku

karusellikakku

Pikkuiselle tytölle toivottiin syntymäpäiväkakuksi karusellikakkua. Tilaaja oli ihastunut tähän aikaisemmin tekemääni karusellikakkuun. Toisena toiveena oli prinsessakakku tai kissakakku. Päätin yhdistää karusellikakkuun nämä kaikki toiveet. Tein tyttömäisen, vaaleanpunasävyisen karusellin, joka on hunnutettu ruusuilla ja helmiäisellä. Ja suloiset kissat saivat hypätä karusellin kyytiin. Värit ovat kuvissa hiukan vääristyneet.

Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Pohjana vaalea sokerikakkupohja. Täytteenä vanilja- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakkua on vain karusellin alaosa. Katto on rakennettu kakkupahvin päälle. Katto ja kaikki koristeet ovat sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.



karusellikakku

karusellikakku

12 kommenttia:

  1. Voi huoh sentää, mulla ei oo ennää sanoja tälle! <3 <3 <3 Justiinsa eilen ihastelin tuota sun aikasempaa karusellikakkua, että siinä o taito kyllä huipussaa. Tämä o aina vähä ittesä rääkkäystä ku käy sun kakkuja kattomasa, omat näyttää iha äpöstyksille... mutta poiskaa ei voi pysyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Anne ♥ Ja upeita on myös sinun kakkusi, älä muuta höpise ;)

      Poista
  2. UPEA! Siis ihan käsittämättömän kaunis kakku. Nuo kissatkin, huoh. Osaiskohan joskus tehdä edes jotain tuonnepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tita! Nämä hempeät kakut ovat livenä paljon kauniimpia. Kuvaaminen on ihan hepreaa mulle, etenkin pimeinä syysaamuina :D Tämä kakku taittaa kuvassa siniseen ja vaaleanpunaisen eri sävyt ovat haalistuneet kuvassa lähes olemattomiin :/ Täytyisi opiskella valokuvaamista!

      Poista
  3. Sä olet niin pro. Nämä sun kakun on aivan käsittämättömän pikkutarkkoja ja siististi tehtyjä. Sulla on tosi hyvä värisilmä ja sommittelu. Oot kyllä taitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja itse olet pro ;) Kakkujesi koristeet ovat just eikä melkein mallin mukaisia. Merkkaripussi silmissäni kiiltelee...:)

      Poista
  4. Ihan mieletön luomus taas, mitäs sitä sen enempää sepustamaan :D ! Sanattomaksi vetää! Wau..

    - Kiitu

    VastaaPoista
  5. Tämä on taas sarjassamme ei voi syödä - kakku, aivan huikean ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! Toivottavasti kakku kuitenkin syötiin ;)

      Poista