sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kakkuäänestys


Kiitos teille kaikille, jotka olette lukeneet ja seuranneet blogiani sen puolivuotistaipaleen aikana. On ilo huomata, että teitä on näinkin paljon. Kommenttinne ovat ilahduttaneet minua suuresti :).

Tammikuun kunniaksi järjestän kakkuäänestyksen! Marsipaanipossu on kiinnostunut tietämään, minkä tyyliset kakut miellyttävät sinua eniten. Äänestykseen voit osallistua tykkäämällä tai kommentoimalla mielestäsi kivointa kakkua facebookissa. Äänestää voit myös jättämällä kommentin tähän blogipäivitykseen. Äänestysaika 13.1.-31.1.2013. 


Palkintona kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 10 henkilön vuodenaikakakku tai vaihtoehtoisesti vuodenaika-aiheiset sokerimassakoristeet kakkuusi. Jos olet blogin lukijapaneelissa tai tykkäät Marsipaanipossusta facebookissa tai jaat tiedon äänestyksestä ystävillesi saat voiton osuessa kohdallesi valita itse aiheen kakkuun/koristeisiin. Rajana vain mielikuvitus ja tekijän taidot ;).

Kakun tai koristeet voi noutaa Helsingistä 13.4.2013 mennessä haluttuna ajankohtana. Koristeet pystyn lähettämään myös postitse.
 
10 kommenttia:

 1. Viinimarja- vadelmakakku näytti kaikkein herkullisimmalta :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua, kuinka onnistuu päättää kahden loistavan välillä?! Ensin pohdin noita twilight- ja titanic-kuppikakkuja, mutta kyllä kuitenkin annan ääneni suloisen valloittavalle Pingu-kakulle! :-)

  VastaaPoista
 3. Syksyn pihlajamarjakakku saa minun ääneni

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Minäkin äänestän viinimarja-vadelmakakkua.

  VastaaPoista
 5. Ihania kakkuja! Kallistun eniten pihlajanmarjakakun puoleen. Tyylikäs!

  VastaaPoista
 6. Monta kaunista, mutta paras on syyskakku!!

  VastaaPoista
 7. Kääk, minkä mä valitsen :) Tykkään tosi paljon tuosta ylöspäin kapenevasta ruskean sävyisestä kakusta, jossa taitaa olla sokerimassasta tehdyt kerrokset ja kukkia.

  VastaaPoista
 8. Kaikki kakut ovat ihania, jotenkin tuo syyskakku silti puhuttelee eniten:)

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuo iglukakku vie voiton, Pingu on niin iiiihana! Nööt-nööt! :)

  VastaaPoista
 10. Tuo suklainen ruusukakku on suosikkini! Vaikea oli valita,huikean hienoja kaikki, mutta sen nyt valitsin. On niin upea ja herkullisen näköinen.

  VastaaPoista