perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää!


Leivoin kakun. Naistenpäivän kunniaksi ja itselleni. Näinä  päivinä taitaa tulla taas vuosi ikää lisää tai jotain, mutta kuka niitä laskee ;). Halusin testata samalla uutta neliökakkuvuokaani, josta sain myös idean kakun aiheeseen, lahjapakettiin. 

Kakussa on kolmen munan tumma sokerikakkupohja ja täytteenä baileysmoussea. Kuorrute Satin Icea ja koristeet sokerimassaa. Satin Ice oli ihan uusi tuttavuus ja ihastuin siihen heti. Todella helppo käsitellä ja kaulita ohuen ohut levy.

21 kommenttia:

  1. Oi mikä luomus ja ihana tuo rusetti, oikein mukavaa naistenpäivää :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kakku! Ja nyt sulla siis on tuo vuoka, hmm... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on ostamistani neliövuoistani pienin, 15*15 cm kokoinen. Suunnitelmat uusiksi? ;)

      Poista
  3. Hyvää naistenpäivää! Oi mulle kanssa neliövuoka! Mistä olet omasi hankkinut?

    VastaaPoista
  4. Kaunis kakku! Olen myös ihastunut Satin iceen. Saa tosiaan kaulittia ohueksi, eikä repeile. On mukavan elastista. En enää muita sokerimassoja ostakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kuorrute oli yllättävän hyvää. Täytyy tilata lisää :)

      Poista
  5. Viimeksi massaa tilatesa kattoin kansa tuota Satin icea, mutta en uskaltanu tilata, taijan määki sitä nuijen teijän kehujen jäläkeen uskaltautua kokkeileen!

    Aiva älyttömän kauniin kakun oot teheny, mää näkkiin josaki ulukolaisella hääkakku-sivustolla laatikkokerroskakun ja musta se oli aiva älyttömän nätti. Vielä en oo uskaltanu meijän nuorelle parille sitä ehottaa, ku kakku o jo suunniteltu, mutta mun tekis mieli tehä tuommone. Heh, pittää miettiä mitenkä asian esittää, nii että ne luulee sen olevan niitte oma keksintö :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan Satin Icea :) Voin tosin sanoa vasta yhden kakun kokemuksella, mutta uskon sen olevan hyvää jatkossakin. Laatikkokerroskakku olisi aika huippu ;)

      Poista
  6. Satin Ice on mukavaa massaa, mutta pinnoitettaessa ihan esim täysin valkoista pintaa, on hyvin herkkä kaikille pikku jäljille, ei anna anteeksi mitään ja kesällä hikoaa helposti, jolloin muuttuu hieman tahmean löysäksi. Joustavuus on superia ja todella ihan työstää koristeissakin ( kangas efektissä). Itse lisään usein mukaan jotain muuta massaa, niin ei ole niin herkkä kakun pinnalla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Löytyy näköjään siitäkin sitten jotain miinusta. Tuon massan samettinen pehmeys vaan valloitti minut täysin :) Onkohan olemassa mitään massaa mikä ei hikoilisi kesäisin?

      Poista
    2. Huomasin tuon hikoilemisen viime kesänä ristiäiskakkua tehdessäni. Kaulittu massa tarttui alustaan ja jouduin kaulia ainakin viisi kertaa valtavan tomusokerimäärän kanssa ennen kuin sain massan lopulta kakkuun. Täytyypä kokeilla tuota massojen sekoittamista joskus.

      Poista
  7. Hyvää syntymäpäivää!
    Todella kaunis kakkukin. Satin ice on ollut minunkin hankintalistallani, kävin katsomassa joskus videoita ja vakuutuin sen helppoudesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitoin jo uuden satsin tilauksen menemään :)

      Poista
  8. Kaunis kakku ja Baileys-juustokakku on yksi lemppareistani. Mitähän mahtaa pitää sisällään baileysmousse, olisi kiva sitäkin joskus kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytteeseen tuli mascarponea, kuohukermaa, baileysia, tummaa suklaata, pari liivatetta ja tomusokeria. Olen kokeillut useampaa baileys-reseptiä ja edelleen jatkan kokeiluja :)

      Poista
  9. Aivan ihania kakkuja. Tykkään niin kaikista prinsessajutuista ja kukista kakuissa :)

    VastaaPoista
  10. Wow, ihana lahjapaketti-kakku! Hyvää synttäriä vielä näin jälkikäteen! :) Ja baileys mousse kuulostaa herkulta! Täällä myös yksi lisää joka taitaa näiden vinkkien perusteella tilata Satin Icea.. :)

    VastaaPoista