sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viimeaikaisia kakkuja

leppäkerttukakku

Lastenjuhliin suloinen leppäkerttukakku. Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mansikka- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


prinsessakakku

Vaaleanpunainen prinsessakakku 3-vuotissynttäreille. Täytteenä tummassa kakkupohjassa mansikka- ja tummasuklaamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


Tämä kakku matkasi päiväkodin henkilökunnan kahvipöytään. Kakun aiheeksi toivottiin päiväkotiryhmien nimiä: lumpeet, ulpukat, ravut, hummerit jne. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mustaherukka- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

2-vuotiskakku

2-vuotissynttäreille tilattiin suloinen vaaleanpunainen elefanttikakku. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mustikka- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti