sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Romanttinen hääkakku

romanttinen hääkakku

Morsiuskimpun kukkia, valkoista ja vaaleanpunaista, pitsiä ja helmiä olivat toiveet unelmien hääkakkuun. Alin kakkukerros on malliltaan neliö, jolla kakkuun tuli lisää kokoa ja muhkeutta. Ylleen tämä kerros sai liukuvärjätyn röyhelön. Seuraava kerros on peitetty tikatulla helmikuvioinnilla ja helmiäisspraylla. Toiseksi ylintä, vaaleanpunaista kerrosta koristaa pikeerikuviointi. Kakun huipulle pääsi näyttävä sokeripitsi, joka on viimeistelty helmiäisspraylla. Kuvista tuo kimallus ei tosin juurikaan erotu.

Kakku on mitoitettu 100 henkilölle. Pohjana tumma sokerikakkupohja ja täytteenä valkosuklaa- ja vadelma-punaherukkamousse. Mukaan tuli vielä pieni 10 hlön gluteeniton ja laktoositon kakku. Kakun pinnat ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


hääkakku
5 kommenttia:

 1. Ai että kun on hempeä ja kaunis :) Ja niin sun taattua siistiä tyyliä

  VastaaPoista
 2. Äärettömän kaunis! Kokositko kakun kotona vai juhlapaikalla? mahtoi olla melkoisen painava liikutella .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kerroskakut kuljetan aina osissa kylmäkuljetuksena juhlapaikalle ja kokoan ja viimeistelen kakun vasta perillä. Kakun nostelu ja liikuttelu on näin minimissään. Tällä kakulla oli kyllä painoa melkoisesti :)

   Poista
 3. Niin kaunis! Kuin taideteos, ei raaskisi edes syödä :)

  VastaaPoista