keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hahmokurssi ja Halloween -koristekurssit sekä arvonta!


Huom! Kurssin päivämäärä on muuttunut. Uusi päivä on sunnuntai 22.11. klo 12.00-14.30

Hahmokurssilla muotoillaan sokerimassahahmoista pörröinen nalle, soma elefantti ja kirahvi. Hahmojen yksityiskohdat, erilaiset ilmeet ja eleet sekä asennot tulevat kurssilaisille kahden ja puolen tunnin aikana tutuiksi. Kaikki kurssilla valmistetut koristeet saa jokainen viedä kotiinsa. Kurssin päätteeksi juomme herkulliset kakkukahvit. Kurssille mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä!


Hinta 48e/hlö (sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä kakkukahvit)  

Paikka Vuosaari, Helsinki  

Aika 21.11. 2015 22.11.2015 klo 12.00-14.30


Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse marsispossu@gmail.com  Tarkemmat osoitetiedot ja muuta infoa saatte ilmoittautuessa.
Unelmakakut.fi järjestää lokakuussa Viini, ruoka ja hyvä elämä messuilla lyhyitä kakunkoristelukursseja. Sunnuntaina, 25.10.2015 aiheena on Halloween. Tule mukaan loihtimaan sokerimassasta Halloweenin hauskimmat hahmot! Kurssilla harjoitellaan sokerimassan käsittelyä ja sokerimassakoristeiden tekoa. Saat mukaasi kurssilla valmistamasi koristeet ja voit koristella niillä omat leivonnaisesi kotona. Kurssilla ei ole ikärajaa, joten myös lapset ovat tervetulleita mukaan.

Kurssien aikataulut ja ilmoittautumiset löytyvät täältä

Viini, ruoka ja hyvä elämä messuilla järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa kakunkoristelun SM-kisat. Kilpailu pidetään sunnuntaina 25.10.2015. Voit päästä seuraamaan finaalia paikanpäälle ja tutustumaan messutarjontaan osallistumalla arvontaan ja voittamalla itsellesi ja kaverillesi liput Helsingin Messukeskukseen. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen tai Marsispossun facebook-sivuilla. Arvonta-aikaa on 18.10. asti.

Yhteistyössä Unelmakakut.fi

7 kommenttia:

 1. Osallistun lippujen arvontaan! :)

  VastaaPoista
 2. Noin hienon nallen haluaisin oppia tekemään, mutta kurssipaikka on liian kaukana

  VastaaPoista
 3. Osallituisin lippujen arvontaan. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan =)
  kakkumonsteri1@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan kivaan lippuarvontaan :)

  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista