keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kakkutikkarein ja suklaapopparein koristeltu kakku

Kakkutikkarein ja suklaapopparein koristeltu kakku

Kakkutikkarein ja suklaapopparein koristeltu kakku juhlisti tällä kertaa oman perheeni juhlia. Täytteenä oli ihanan raikasta punaherukkamoussea. Kakku on kuorrutettu valkosuklaakreemillä ja pinnalle valutettu valkosuklaaganachea. Kakkutikkarit ovat minttusuklaata.

P.s.Tämä täyte tulee myös uutuutena tilauskakkujen täytevalikoimaan. Punaherukkaa on aiemmin saanut vadelman ja mansikan kanssa, mutta nyt myös pelkkänä punaherukkamoussena. Oma suosikkini sarjassa raikkaan pirteät täytteet :)


5 kommenttia:

 1. Kiitos ideasta jäätelön vohvelin käyttöön! Eräpäivä lähenee, enkä Ole saanut jäätelötuutteja tehtyä, mutta näin niitä voisi käyttää syötävänä tarjoulualustana monelle herkulle - ja myös kakun päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ihastunut jätskivohvelin käytöstä kakunkoristeena. Netistä idea bongattu! Tuosta yhdestä tötteröstä meinaa vaan tulla kinaa lasten kesken, että kuka sen saa...:D

   Poista
 2. Ihana kakku tääkin niinkun kaikki siun leipomukset. Mitenkä saat tuon kakun tehtyy siis onko siulla noin korkee vuoka vai laitatko jottain reunusta vuokaan kun laitat tuon moussen tuonne välliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Käytän kakuissa 10cm korkeita vuokia ja laitan kalvon vuoan reunalle, niin reunoista tulee siistit.

   Poista
 3. Ihana kakku mutta kiinnitin huomiota myös tuohon tarjoilulautaseen. Mistä se on?

  VastaaPoista