torstai 5. toukokuuta 2016

Marjoja ja suklaata

marjaisa suklaakakku

Marjoja ja suklaata toivottiin tähän ihanan herkulliseen suklaakakkuun. Täytteenä tummassa kakkupohjassa tummasuklaa ja vadelma-punaherukkamousse. Kakku on kuorrutettu hennon vaaleanpunaiseksi värjätyllä vaniljakreemillä ja päälle valutettu suklaaganachea. Koristeena pensasmustikoita, vadelmia ja mansikoita.



7 kommenttia:

  1. Mua jotenkin naurattaa justiin tälläset postaukset.. Malliin "tein tämän ja ohjetta ette saa".. en vaan tajua miten tämän kakun kuva saa sen olon että Minäpä teen ite myös.. ja kyllä mä vaivauduin kommentoimaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa, jos sua naurattaa, olisin huolestuneempi, jos itkisit blogiani lukiessasi. Jos reseptiä kaipaat, niin täältä löytyy ohje vaiheineen http://marsispossu.blogspot.fi/2016/03/kevainen-mango-sitruunakakku.html.

      Tarkoitukseni ei ole tilauskakkujen ohjeita tänne kirjoitella, vaan muita reseptejä aina silloin tällöin. Ja kyllä, vaivauduin kommentoimaan anonyymille ;) Aurinkoa ja iloa päivääsi!

      Poista
    2. Ihana vastaus sinulta Niina!

      Tokihan harmistuksen ymmärtää, kun on löytänyt juuri sen mahtavan herkullisen näköisen kakun, jonka haluaisi itse valmistaa ja ohje puuttuu. Mutta blogiin reseptien kirjoittaminen on harrastusta eikä sen vakavempaa. Ja täysin ymmärrettävää on, että yrittäjä haluaa vaalia omia herkkuohjeitaan.

      Minä olen hyvinkin iloinen siitä, että jaksat julkaista kauniita kuvia ja näin antaa meille muille koristeluideoita!

      Poista
    3. Niinpä, olen samaa mieltä! Kiitos inspiraatiokuvista ja myös jakamistasi resepteistä, aivan ihania kakkuja!

      Poista
  2. Aaah. Tällaset blogit ja mun dieetti eivät sovi yhtään yhteen :^)

    VastaaPoista