perjantai 20. joulukuuta 2013

Pikkuiselle prinsessalle

prinsessakakku

Kummityttöni on jo useampana vuotena pyytänyt minua tekemään hänelle syntymäpäiväkakun. Harmiksemme joka kerta syntymäpäivien aikaan välillämme on ollut matkaa liki 2000 kilometriä, joten kakunteko on jäänyt. Tänä vuonna aikataulut vihdoin täsmäsivät ja pääsimme juhlimaan synttäreitä yhdessä :) 

Listalla oli vaaleanpunaista, pinkkiä, kimalletta ja kaikkea prinsessateemaan liittyvää. Yhdistin toiveet suloiseen prinsessakakkuun. Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Pohjana vaalea kakkupohja ja täytteenä kinuski-ja mansikkamousse. Kuorrute ja koristeet ovat sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


5 kommenttia:

 1. Siis onko tämä prinsessa se kakku, ettei vaan koriste kakun päällä... jos on, niin oot taas kerran tämän flikan yllättänyt :D WAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkua on tuo mekko vyötäröstä alaspäin. Ylävartalo on kaupasta saatava puolivartaloinen alaston nukke (http://www.ullanunelma.fi/nukke_3d_vuokaan-_brunette) jonka koristelin aiheeseen sopivaksi. :)

   Poista
 2. Siis nuo kakkunuket on ollut mun mielestä ihan karseen näkösiä aina, mutta tässä kakussa kaunis, ihan loistava, tuo mekko,siis kakkukin, on todella upea....sä oot taitava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nukke oli kieltämättä aika karu, kun käteeni sen sain. Meni hetki jos toinenkin tuota nutturaa suunniteltaessa :D

   Poista