sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kakku 50-vuotiaalle miehelle


50-vuotissyntymäpäiville toivottiin kakkua, jossa näkyisi päivänsankarin rakkain harrastus golf. Kakun tuli myös istua juhlapaikan sisustukseen, jossa vallitsevina piirteinä oli mustat tuolit, valkoiset pöytäliinat sekä isot kultaiset valaisimet. Lisäksi kakussa toivottiin otettavan huomioon juhlien personoitu ilme, joka hallitsi ruokalistojen ja paikkakorttien muodossa pöytien yleisilmettä.

Suunnittelin kakun mustan ja valkoisen värin ympärille. Alimman kakkukerroksen kullatut graafiset kuviot kuvastavat valaisimia ja golfpalloja. Seuraava valkoinen kakkupinta sai ylleen kutsukortin logon. Sama logo esiintyy pöytien paikkakorteissa. Ylin musta kerros sai pintaan kultaisen sateen ja kaiken kruunaa huipulla sijaitseva golfpallo.

Kakku on mitoitettu 100 henkilölle. Pohjana laktoosittomassa kakussa on tumma sokerikakkupohja ja täytteenä tummasuklaa- ja passionmousse. Kakun pinta sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta. Mukaan tuli vielä pieni 10 hlön gluteeniton ja laktoositon kakku.

50-vuotiskakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti