sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Karusellikakku sisaruksille

karusellikakku

Sisarusten yhteissynttäreille tilattiin karuselliaiheinen kakku. Kakusta toivottiin samanlaista kuin aikaisemmasta karusellikakustani, mutta pienin muutoksin. Kissojen tilalle kakkuun haluttiin vaalea- ja tummahiuksiset siskokset, ruusukorit sekä mintunvihreää väriä tehosteeksi.

Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä vaaleassa pohjassa on sitruuna- ja mansikka-punaherukkamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta. Puiset sokerimassalla päällystetyt tukipilarit kannattelevat kakkupahvin päälle rakennettua sokerimassakattoa.


karusellikakku


3 kommenttia:

 1. Mää aika ajjoin käyn ihastelemasa näitä sun kakkukuveja, iha vaa siksi, että niisä silimä leppää, mutta nämä sun karusellikakut o jottai niiiiiii kaunista, etten saa silimiäni niistä irti. Sen mää vaan sanon, että jollei ne Ötkerin kakkukisatuomarit ymmärrä sulle yhtä niistä vempeleistä antaa, ni ne o kyllä täysiä puusilimiä!! Mää jos oisin ni antasin melekee jo kaks, se o sielä niinku niiiiii ommaa luokkaasa, seuraava tullee kaukana perästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, äläs nyt, punastun :) Siellä oli paaaljon kauniita kakkuja. Katsotaan kuin käy ;)

   Poista
 2. mistä noin kauniin mintun vihreää massaa saapi. tuntuu että olen ihan hukassa :D

  VastaaPoista