tiistai 13. toukokuuta 2014

Eläinhahmoja ristiäiskakuissa

Ristiäiskakkujen yksi suosituimmista aiheista ovat olleet pikkuiset tennarit. Toisena tulevat heti suloiset eläinhahmot. Elefantit, kirahvit, nallet, ja hepat ovat löytäneet tiensä kakun päälle. Tällä kertaa oli vuorossa puput ja veikeät apinat.

ristiäiskakku tytölle


Kirsikankukkia, valkovuokkoja, vaaleanpunaista ja valkoista olivat toiveet Ida Alinan ristiäiskakun koristeiksi. Lisäksi toivomuslistalla oli palikoita pitkin kakun päälle kapuava pupujussi ja tämän kaveri. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä valkosuklaa- ja passion mousse.Vertin ristiäiskakun aiheeksi toivottiin apinaperhettä. Isä, äiti ja kaksi sisarusta, joista pienempi on kiipeämässä kakun päälle nimeään katsomaan. Nämä hahmot olivatkin tosi hauskoja muotoilla :) Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä mansikka-punaherukka- ja vaniljamousse.

4 kommenttia:

 1. niin ihania!! hitsi jos asuisin vähän lähempänä niin tilaisin koristeiden sijaan koko kakun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica ja olispa kiva päästä tekemään teille koko kakku! Muuttoa tänne päin vaan ;)

   Poista
 2. Kiitos vielä Idan ristiäiskakusta. Sen lisäksi, että se näytti upealta, se myös maistui todella hyvältä. Suosittelemasi passion- ja valkosuklaamousse toimivat yhdessä todella hyvin ja kokonaisuus oli ihanan raikas. Kakku sai oikeutetusti paljon ihailua osakseen ja kaikki tuli syötyä. Siis vielä kerran suurkiitos! :) Aurinkoista kevään jatkoa!
  -Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että kakku oli mieleinen kaikin puolin :) Passion- ja valkosuklaa ovat mainio makupari. Kiitos vielä teille tilauksesta ja mukavaa kevään odotusta sinnekin!

   Poista