sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hääkakku


Hääkakku toiveena oli valko-lila sävytteinen 2-kerroskakku, jossa koristeina olisi kokoelma perheenjäsenistä sekä kulkupeleistä skootteri. Näin kakun päälle pääsivät morsian ja sulhanen sekä heidän pieni tyttärensä ja perheen lemmikkieläimet. Sulhon menopeli löysi paikkansa alimman kakun kyljestä. 

Kakku on mitoitettu 40 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa pätkis- ja vadelmamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.
3 kommenttia:

 1. Voi mää nii viihyn täälä sun sivustolla Marsis, nämä kuvat o niiiii ihania! Aina ei vaa viitti kommentoija ku sun kansa loppuu kertakaikkiaa sanat, oot nää nii taitava!!! Mulle ku tahtoo melekeen aina käyä nii että noitumiseksi mennee puuhastelut, oikee ku vässyy ni iha itkuksi, sanoppa käykö sulle ikinä nii vai sujjuuko sulla aina, ettoot tyytyväine??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anne! Itse en nykyään ehdi kommentoida oikein kenellekään, kiirettä pitää niin koti- kuin kakkurintamallakin. Välillä saa kuules suunnitella ja vääntää kakkua tunti tolkulla ja sittenkin on epävarma, että toimiiko tämä nyt. Ei onnistu aina heti ja helposti. Näin kerran yhden kakuntekijän potkaisevan koko kakun ilmaan, kun ei ottanut onnistuakseen. Tuttu tunne joskus ;)

   Poista
  2. No kyllä tämä vähä lohutti! :D :D :D Ja sen kakkulennon määki oisin halunnu nähä, kieltämättä joskus o kyllä teheny mieli nii tehä, mutten oo uskaltanu :D

   Poista