lauantai 27. syyskuuta 2014

Kurssikuulumisia


Syksyn ensimmäinen Marsispossun koristekurssi takana. Joukossa oli taas ihan vasta-alkajia sekä jo edistyneempiä koristeiden tekijöitä. Opettelun kohteena oli ison liukuvärjätyn ruusun sekä liljan tekeminen. 2,5 tunnissa valmistui keltaisia, vaaleanpunaisia ja liloja ruusuja sekä valkoisia liljoja. Oli kiva huomata, kuinka omannäköisiä ja kauniita kukkia jokainen sai aikaan :)

Paljon kiitoksia kaikille osallistujille ihanasta kurssipäivästä!

Tulossa seuraavana koristekurssi eläinhahmoista. Kurssin aikataulu päivittyy piakkoin.7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Marru, niin ovat minustakin. Ensikertalaisetkin oppivat nopeaan :)

   Poista
 2. Kakkusi on kyllä tosi kauniita! Ja koristeet myös! Tuo viirinauha on ihana..olisko tuohon mitään "ohjetta"näin vähemmän askartelevalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Viirinauhan kepit ovat varrastikkuja. Itse liput olen leikannut taitetusta paperista niin, että se taitos kulkee tuossa lipun päällä. Kun lipun aukaisee se näyttää isolta venähtäneeltä salmiakilta :) Liimaa väliin ja naruun kiinni. Naru jää siis sinne lipun sisään. Lopuksi olen painanut leimasimella nimikirjaimet lippuihin.

   Poista
 3. Kiitos avusta! Olenkin tehnyt tuolla tavoin isoja viirejä lastenjuhliin, mutta nuo pienet näytti jotenkin erilaisilta..eli samaan tyyliin. Leimaisimia siis ostamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä kurssista! Suosittelen :)

  Tiina

  VastaaPoista