perjantai 12. kesäkuuta 2015

Omppupuin ja tennarein somistettuja kakkuja

omppupuu ristiäiskakku

Akselin ristiäisiin toivottiin omppupuin ja ilmapalloin koristeltua kaksikerroksista kakkua. Kakku on  mitoitettu 60 henkilölle. Täytteenä mansikka-punaherukka- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta.

ristiäiskakku tytölle

Harmaata, vaaleanpunaista ja valkoista, tennarit ja viirikuviointia olivat Emman nimiäiskakun koristetoiveet. Kakku kätkee sisäänsä tummasuklaa- ja mansikkamoussen. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta.

ristiäiskakku pojalle

Siniset tennarit ja sini-valkoisia nimikuutioita toivottiin Vernerin ristiäiskakkuun. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa pätkis- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta.

tennarit ristiäiskakku

Tennarit ja nallet lippuviiriä ripustamassa olivat toiveet erään pikkupojan ristiäiskakkuun. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa sitruuna- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta.


Livian ristiäiskakkua pääsi koristamaan pikkuinen pyyhkeeseen kääriytynyt vauva sekä jo tutuksi tullut kakun päälle kapuava nalle. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä tuhdissa suklaakakkupohjassa tummasuklaa- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta.


Hildan ristiäiskakkua somistaa vaaleanpunaiset tennarit ja ruusuasetelma. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mustaherukka- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtismassan sekoitusta. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kakkuja! Varsinkin tuossa alimmaisessa on just kaikki värit ja koristeet kohdillaan!

    VastaaPoista