maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ristiäisiä ja vauvakutsuja

ristiäiskakku tytölle


ristiäiskaku tytölle

Mea-tytön ristiäisiin oli toiveissa kaksi vaaleanpunaista suloista kakkua. Kakkujen toivottiin olevan tyyliltään samanlaiset. Molemmat kakut saivat värityksensä hempeän vaaleanpunaisesta, valkoisesta ja beigestä. Nallet, kirjainkuutiot ja ohut valkoinen kukkanauha toimii kakkuja yhdistävänä tekijänä.

Isompi kakuista on mitoitettu 20 ja pienempi 10 henkilölle. Jälkimmäinen kakuista on sekä gluteeniton että laktoositon. Täytteenä vadelma- ja valkosuklaamousse sekä mansikka- ja tummasuklaamousse. Kakkujen pinnat sekä koristeet ovat sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Kakku Baby shower -juhliin. Mitoitus 10 henkilöä. Pohjana laktoosittomassa kakussa mehevä suklaakakkupohja ja täytteenä mansikka-punaherukkamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Eräs aiemmin tekemistäni Baby shower -kakuista on tämä nallekakku.

5 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan ihania ja suloisia kakkuja! Ei voi kuin ihailla taitoa sekä idearikkautta...

  VastaaPoista
 2. Voiiiii mitenkä sulosia!! Määki täsä taas ristiäiskakkuja sillä silimällä kattelen köö ens kuusa syntyy toine pojanvesseli meijän pojan perheesee, määhä se taijan kakut päästä tekkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristiäiskakkujen teossa on aina se oma tunnelmansa ja etenkin, kun se sattuu noin lähelle :)

   Poista