keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ristiäiskakkuja

ristiäiskakku

ristiäiskakku

Hiljan ristiäisiin tilattiin kaksi kakkua. Hauska vauva-aiheinen kakku sekä tyylikäs vaaleanpunainen 2-kerroskakku. Ensimmäinen kakuista on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä mango- ja passionmousse. Jälkimmäinen kakuista 25 henkilölle ja täytteenä vadelma- ja valkosuklaamousse.

Kakkujen pinnat ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


ristiäiskakku


Ristiäiskakun koristeeksi toivottiin ilmapalloa pitelevää pientä tummahiuksista tyttöä. Sain malliksi kutsukortin kuvan tytöstä. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä pätkis- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koriste sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta. Reunakuviointi pikeeriä.

ristiäiskakku

Ristiäiskakku 15 henkilölle. Täytteenä tummasuklaa- ja passionmousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

ristiäiskakku

Ristiäiskakku 15 henkilölle. Pohjana suklaakakkupohja ja täytteenä valkosuklaa- ja passionmousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


6 kommenttia:

 1. Hih hih, hauskan näköne tuo vauvakakku!! Ja älyttömän sulone tuo ilimapallua pitelevä tytteli, onko pallo nii pikkune vai onko sulla sielä sisällä joku kevyt täyte, että jaksaa olla pystysä?? Moon aina teheny sokerimassasta ilimapallot ja sitte levitelly ne kakun päälle semmosennaa, ku ne o nii painavia etteivät oikee taho pysyä niille luontasesa asennosa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ilmapallon sisällä on pieni styroxpallo, jonka olen päällystänyt sokerimassalla. Kokeilin aikoinaan palloa pelkästä sokerimassasta ja siitä tuli liian painava vaikka kuinka pienen olisi tehnyt.

   Poista
 2. Kyllä on kauniita kakkuja! Hauska tuo vauvelikakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilaajan idean! Sain häneltä kuvan kakusta, jollainen oli toiveissa :)

   Poista
 3. Hi hii. Ihana tuo eka vauvakakku!!!

  VastaaPoista