sunnuntai 17. elokuuta 2014

Auringonkukin koristeltu hääkakku


Keltaisia auringonkukkia, vihreitä lehtiä, valkoiset kakkupinnat ja hääpari kakun päälle olivat toiveet rustic-tyyliseen hääkakkuun. Häät vietettiin Nygårdsin kartanossa kauniissa maalaismaisemissa, joten kakun toivottiin sopivan tähän tyyliin.

Kakku on mitoitettu 90 henkilölle. Lisäksi tuli pieni 10 henkilön gluteeniton ja laktoositon kakku. Täytteenä sitruuna- ja vadelma-punaherukkamousse vadelmahilloraidoin sekä tummasuklaa- ja passionmousse. Kakun pinta sekä kaikki koristeet ovat sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Samaan tilaisuuteen tilattiin lisäksi 100 kpl kuppikakkuja. Makuina sitruuna ja vadelma-suklaa. Joukossa oli niin gluteenittomia kuin laktoosittomiakin kuppikakkuja.

hääkakku


hääparikoriste

vadelma-suklaakuppikakkuja

7 kommenttia:

 1. Vautsi, älyttömän kaunis kakku ja koriste o iha huippu!!! Siinä sulla o ollu työmaata ku tuommosen satsin oot kuppikakkujaki vielä vääntäny! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli vuoden kiireisin viikko tähän asti kakkurintamalla ja kuppikakut ottivat kyllä oman aikansa. Ehdin ajoissa saada kaikki valmiiksi :)

   Poista
 2. Ihana kakku ja koriste ihan viimisen päälle!

  VastaaPoista
 3. Siis vau! :O Ei voi kuin ihailla kuinka kaunis on tuo kakku ja sen koristeet :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis kakku - taas kerran! :)

  VastaaPoista