maanantai 18. elokuuta 2014

Viimeaikaisia kakkujaSuurin on rakkaus -tekstillä ja hempeillä kukkasilla tilattiin kakku eläkkeellelähdön kunniaksi vietettäviin juhliin. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vadelma-punaherukka- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.hääkakku
Hääkakku toiveena oli 3-kerroksinen valkoinen kakku, jossa olisi punaisia neilikoita ja yksi valkoinen orkidea morsiuskimpun tyyliin. Kakku on mitoitettu 60 henkilölle. Täytteenä gluteenittomassa kakussa mango- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

orkidea

ristiäiskakku

Oliver-pojan ristiäisiin oli toiveissa tennarit ja nalle Kim-pojan kakun tyyliin. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä tummasuklaa- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


Ruskeat tennarit, rusetti sekä nimikuutiot olivat aiheet Kasperin ristiäiskakkuun. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä marianne-suklaa- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

11 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia kakkuja taas. Upean herkkiä kukkia ja nuo itseilkimys minionit on hupaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Kiva opetella tekemään erilaisia kukkasia ja nuo minionit olivat aika vekkulit jääkaapin hyllyllä vierekkäin, kun sinne aina kurkkasi ;)

   Poista
 2. Hei!
  Löysin tänne blogiisi serkkusi facebookin kautta, kun hänellä oli kuva noista siskosten mainioista Minimoi-kakuista, ja kuvan alla yhteystietosi tänne blogiin - ihan valtavan hienoja kakkuja! Olen selannut näitä jo monta sivua, ja ihastellut kaunista, tyylikästä, taidolla tehtyä, herkkää mutta kuitenkin iloista tyyliäsi :) Nuo kaikki upeat kukkaset kakkujen koristeina ja varskinkin somat ristiäis-/vauvakakut on todella ihastuttavia! Ja kyllä, nuo Minimoit on todella, todella hienot! :)

  Tulenpa jatkossakin ihastelemaan kauniita kakkujasi, nämä ovat todella mahtavia!
  -Leena-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, ja mukava kuulla, että olet viihtynyt blogissani :)

   Poista
 3. Aiva ihania! Noi itse ilkimys hahmot on kyl mun suokkarit! :D

  VastaaPoista
 4. upeita kakkuja :) voisitko opettaa sokerimassan/marsipaani koristelun tekemistä ? minlle voi vastata facbook yv. t. Satu Löppönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toki voin opettaa :) Tiedustelut sähköpostiin marsispossu@gmail.com

   Poista
 5. Vau, noi itseilkimys-kakut olivat ihan lelujen näköisiä! ;)

  VastaaPoista
 6. Siistejä kakkuja! ;)

  VastaaPoista