lauantai 23. elokuuta 2014

Ristiäiskakkuja tytöille

ristiäiskakku

Hiljan ristiäisiin oli toiveissa hennon roosan värinen 2-kerroskakku, jossa koristeina olisi pieni keijutyttö ja liljoja. Herkkä ja siro kokonaisuus. Tilaaja oli mieltynyt aiemmin tekemääni vastavaan kakkuun.

Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä mustikka- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.
ristiäiskakku

Söpöt nallet pääsivät ristiäiskakun koristelupuuhiin :) Kakusta toivottiin samanlaista kuin Mea-tytölle tekemästäni ristiäiskakusta, ilman kirjainkuutioita ja pääväri vaihdettiin valkoiseen. Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä vaaleassa pohjassa valkosuklaa- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kakkuja! :) Minkä kokoiset nuo kaksikerroksisen kakut ovat?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi! Kakut ovat 10 cm korkeita ja halk. 21 ja 16cm. Reilut koot :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos vielä kerran hyvästä kakusta! Ei ollut pelkästään kaunis päältä :) Maut jotka pyysimme (mango ja sitruuna mousse) olivat todella hyviä! kakku myös sopivan kostea sisältä. Vieraille kelpasi ja myös minä tilaajana olen tyytyväinen :) !! T: Emilia Itävaara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emilia, ja suuret kiitokset teille vielä tilauksesta! Ihana kuulla, että kakku oli myös maultaan mieleinen :)

   Poista