sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Prinsessalinna


4-vuotias Taimi toivoi synttärikakukseen prinsessalinnakakkua. Hän oli nähdyt Danielan prinsessakakun, jonka tyylistä kakkua toivoi itselleen. Siis linnaa, jossa asustaa vaaleakutrinen prinsessa ratsunsa kera ja väreinä vaaleanpunaista, pinkkiä ja keltaista. Päädyimme suunnitelmissa 2-kerroskakkuun, jolla linnaan sai lisää näköä ja kolmiulotteisuutta. Huipulla sijaitseva linnantorni on valmistettu sokerimassasta eli syötävä koriste niin kuin prinsessa ja heppakin ovat.

Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Pohjana vaalea kakkupohja ja täytteenä mansikka-punaherukka- ja vaniljamousse. Kakkujen pinnat Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

prinsessalinna


3 kommenttia:

 1. Ihana! Miten saat noin huikean korkeita kakkuja aikaiseksi? Tai ainakin näyttää siltä että olisi korkeammat kerrokset kuin yleensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakkupohjat on halkaistu kolmeen osaan ja täytettä on kahdessa välissä aika reilusti. Kakut ovat 10 cm korkeita ja hyydytetty saman korkuisessa vuoassa. Voidaan kaiketi puhua korkeista kakuista :)

   Poista
 2. Huippuihana kakku, kävin kuvan perusteessa ihastelemassa vaikka jo aiemmin julkistettu.

  VastaaPoista