maanantai 6. lokakuuta 2014

Syntymäpäiväkakkuja

keijukakku

5-vuotissynttäreille tilattiin hempeän tyttömäinen keijukakku. Kakku on mitoitettu 10 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mansikka- ja passionmousse. Kakun pinta Satin Icea ja siivet sekä muut koristeet sokerimassaa.

sirkuskakku

3-vuotissynttäreille oli toiveissa värikäs sirkuskakku, jossa koristeina olisi elefantti, heppa ja pelle. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä suklaakakkupohjassa tummasuklaa- ja vadelma-punaherukkamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


prinsessakakku

3-vuotissynttäreitä juhlittiin prinsessalinnakakulla. Väritoiveina oli vaaleanpunaista, pinkkiä ja keltaista. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vaaleassa pohjassa vadelma- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

traktorikakku

Punainen traktori sekä perävaunu olivat toiveet 2-vuotiaan pikkupojan synttärikakkuun. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa valkosuklaa- ja sitruunamousse. Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta

sokerimassatraktori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti