Mustikoita ja valkosuklaata. Jälkiruokaa kesävieraille. Leivoin cupcakesit samalla reseptillä kuin aikaisemmin leipomani mustikka kuppikakkuset kuorrutetta lukuunottamatta. Käytin kuorrutteeseen tällä kertaa valkosuklaata. Suklaa toimi loistavasti mustikan kanssa yhteen =). Ruusut ovat sokerimassaa.
Kuorrute:
180 g valkosuklaata
50 g voita tai margariinia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl tomusokeria
Sulata suklaa. Vatkaa voi ja tuorejuusto sekaisin. Lisää voiseokseen suklaa sekä tomusokeri koko ajan
vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kuohkeaa.
Kaunista!
VastaaPoistaTyylikkäitä! Oli varmasti hyviä!
VastaaPoistaKiitos, maistuivat kaikille :)
VastaaPoistaValtavan kauniita! Kävin anopin kanssa tänään Sprünglin (http://www.spruengli.ch/) konditoriakahvilassa ja yhtään noin hienoa leivosta ei tullut vastaan ja uskonpa, että noiden makukaan ei häviä niille.
VastaaPoistaKiitos Frau A! Tuolla mainitsemassasi konditoriakahvilassa tekisi mieli maistaa jokaista herkkupalaa =)
PoistaTosi tyylikkään näköisiä ja kuorrute kuulostaa hyvälle :) Muutenkin sivuillasi on kivan näköisiä kakkuja ja leivonnaisia :)
VastaaPoistaKiitoksia :)
PoistaOnpa upeita. Sokerimassa näkyy taipuvan käsissäsi vaikka mihin!
VastaaPoistaKiitos! =)
Poista