torstai 2. elokuuta 2012

Mustikka-valkosuklaa cupcakes


Mustikoita ja valkosuklaata. Jälkiruokaa kesävieraille. Leivoin cupcakesit samalla reseptillä kuin aikaisemmin leipomani mustikka kuppikakkuset kuorrutetta lukuunottamatta. Käytin kuorrutteeseen tällä kertaa valkosuklaata. Suklaa toimi loistavasti mustikan kanssa yhteen =). Ruusut ovat sokerimassaa.

Kuorrute:

180 g valkosuklaata
50 g voita tai margariinia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl tomusokeria

Sulata suklaa. Vatkaa voi ja tuorejuusto sekaisin. Lisää voiseokseen suklaa sekä tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kuohkeaa.

9 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä! Oli varmasti hyviä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, maistuivat kaikille :)

    VastaaPoista
  3. Valtavan kauniita! Kävin anopin kanssa tänään Sprünglin (http://www.spruengli.ch/) konditoriakahvilassa ja yhtään noin hienoa leivosta ei tullut vastaan ja uskonpa, että noiden makukaan ei häviä niille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frau A! Tuolla mainitsemassasi konditoriakahvilassa tekisi mieli maistaa jokaista herkkupalaa =)

      Poista
  4. Tosi tyylikkään näköisiä ja kuorrute kuulostaa hyvälle :) Muutenkin sivuillasi on kivan näköisiä kakkuja ja leivonnaisia :)

    VastaaPoista
  5. Onpa upeita. Sokerimassa näkyy taipuvan käsissäsi vaikka mihin!

    VastaaPoista