sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Koristekurssin satoa


Vietimme eilen mukavan päivän yhdeksän innokkaan ja taitavan koristelijan kesken. Tulijoita kurssille oli aina Lahdesta asti. Aloitimme sokerimassan värjäyksellä, valmistimme isoja moniväriruusuja, opettelimme liljan teon lehti lehdeltä ja lopuksi perehdyimme sokerimassapitsin tekoon.  Kurssin kruunasi herkulliset kakkukahvit. 

Aika, kolme tuntia, kului yhdessä hujauksessa. Hauskaa oli ja paljon saatiin aikaan. Mukana avustamassa oli myös Marian Herkkupuodin Maria. Paljon kiitoksia kaikille kurssilaisille!

Kaikille teille tiedoksi, jotka ette mahtuneet tälle ensimmäiselle koristekurssille, jatkoa seuraa pian. :) Ilmoitan vastaavan koristekurssi ajankohdan piakkoin ja myös eläin- ja ihmishahmokurssit ovat mahdollisesti tulossa kevään ohjelmistoon.
5 kommenttia:

 1. Mää ilmoittaudun kyllä seuraavalle kurssille. :) Upean näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kurssista, olipa kivaa :) sain hyviä ideoita ja tekniikoita. Vielä kun olisi ollut hieman enemmän aikaa, olisi ollut kiva päästä kokeilemaan pitsitekniikkaa.

   Poista
  2. Kiitos paljon itsellenne! Ja kiva kuulla, että uusia tekniikoita tuli opittua. :) Aika meni aivan liian nopeasti, niin kuin yleensä koristeita tehdessä käy. Pitsinteko jäi pitkälti näytön varaan.

   Poista