lauantai 22. helmikuuta 2014

Mikaelin ristiäiskakku


ristiäiskakku

Ristiäiskakuksi poikavauvalle toivottiin vaaleansinistä kakkua, jossa olisi koristeena pikkuinen heppa. Tilaaja oli tykästynyt aikaisemmin tekemääni kirahvivauva koristeeseen, jota hieman muokkaamalla kirahvi vaihtui hepaksi. Lisäksi päädyimme suunnitelmissa 2-kerroskakkuun. Alempi kerros sai kylkeen valkoiset pystyraidat kakun korkeutta korostamaan. Ylempi kerros on kietaistu rusettiin ja varustettu sirolla nimikyltillä. Heppa sai kunniapaikan kakun päältä. 

Kakku on mitoitettu 35 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa on tummasuklaa- ja passionmousse. Raikkaan makea täyteyhdistelmä! Kakun pinta Satin Icea ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta. Koriste on tehty sokerimassa-alusen päälle, joka on helppo ottaa kakun päältä pois ja jättää muistoksi. Koriste on tosin myös täysin syötävää, jos oikein kova makeanhimo iskee ;)


ristiäiskakku
 
ristiäiskakku


8 kommenttia:

 1. Noot kyllä Marsis nii HUIPPU tekkeen nuita koristeita, ettei mittää rajjaa, moon aina iha vihiriänä katteuvesta, köö näitä katon!!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on taas niiiiiin suloinen kakku. Nämä ovat kyllä kaikki niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin sattumalta blogisi.. ja ihaatuin kakkuihisi, ja meillä on tulossa poikamme ristiäiset 7.6 joten tiedustelisin paljonko maksaisi tälläinen kakku mutta koristeena kengät ja poikamme nimi kakussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! 2-kerroskakku koristeina kengät ja nimi. Hintaan vaikuttaa lisäksi kakun koko ja täytteet. Kun ne on päätetty, niin voin antaa tarkemman hinta-arvion.

   Poista
 4. Saman kokoinen kuin tämä ja saman lainen kuin tämä mutta koristeena tennarit ja täyteeksi vanilja kinuskimousse..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin laittaa tarjouksen kyseisetä kokonaisuudesta sähköpostiisi :) Sähköpostios.?

   Poista