lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kakkuja synttäreille ja ristiäisiin

50-vuotiskakku

50-vuotissynttäreille oli toiveissa värikäs kukin ja perhosin koristeltu kakku. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mansikka- ja sitruunamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta. Perhoset ovat riisipaperiperhosia.


ristiäiskakku pojalle

2-kerroskakku sinisin kukin pienen pojan ristiäisiin. Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä vanilja- ja mustikkamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.
 
ristiäiskakku

Emilin ristiäisiin oli toiveissa siniset tennarit, nimikuutiot ja pieni suloinen apina. Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä marianne-suklaa -ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


Lilja-tytön kakkua pääsi koristamaan itse päivänsankari valkoisessa merimiesmekossaan ilmapallo kädessään. Kakku on mitoitetu 20 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa passion- ja mangomousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


4-vuotiaalle prinsessalle prinsessakakku :) Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa pätkis- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti