Ristiäisiin oli toiveissa vaaleanpunainen 2-kerroskakku, jossa koristeena olisi valkoiset rusetit, sydämet ja helmenhohtava kruunu. Vaaleanpunaisesta haluttiin huurteisen punertava sävy. Rusettien helmikoristelut mukailevat kruunun helmikoristelua.
Kakku on mitoitettu 25 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa mustikka- ja valkosuklaamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta. Kruunun timantit ovat kondiittorin sokeria, jotka ovat saaneet loppusilauksen helmiäisspraysta.
Miten oot tehnyt tuon kruunun? :)
VastaaPoistaKruunu on kaistale sokerimassaa ja kuivatettu muotoonsa tuen ympärillä. Koristeltu kuivuttuaan.
PoistaKiitos neuvoista! :) Tarviiki hiukan harjotella, kun ois tarkotus kruunu kakkuun väsätä tuossa reilun kuukauden päästä :)
Poista