maanantai 18. elokuuta 2014

Viimeaikaisia kakkuja



Suurin on rakkaus -tekstillä ja hempeillä kukkasilla tilattiin kakku eläkkeellelähdön kunniaksi vietettäviin juhliin. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä vadelma-punaherukka- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.



hääkakku
Hääkakku toiveena oli 3-kerroksinen valkoinen kakku, jossa olisi punaisia neilikoita ja yksi valkoinen orkidea morsiuskimpun tyyliin. Kakku on mitoitettu 60 henkilölle. Täytteenä gluteenittomassa kakussa mango- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

orkidea

ristiäiskakku

Oliver-pojan ristiäisiin oli toiveissa tennarit ja nalle Kim-pojan kakun tyyliin. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä tummasuklaa- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.


Ruskeat tennarit, rusetti sekä nimikuutiot olivat aiheet Kasperin ristiäiskakkuun. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä marianne-suklaa- ja vaniljamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoitusta.

11 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kakkuja taas. Upean herkkiä kukkia ja nuo itseilkimys minionit on hupaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Kiva opetella tekemään erilaisia kukkasia ja nuo minionit olivat aika vekkulit jääkaapin hyllyllä vierekkäin, kun sinne aina kurkkasi ;)

      Poista
  2. Hei!
    Löysin tänne blogiisi serkkusi facebookin kautta, kun hänellä oli kuva noista siskosten mainioista Minimoi-kakuista, ja kuvan alla yhteystietosi tänne blogiin - ihan valtavan hienoja kakkuja! Olen selannut näitä jo monta sivua, ja ihastellut kaunista, tyylikästä, taidolla tehtyä, herkkää mutta kuitenkin iloista tyyliäsi :) Nuo kaikki upeat kukkaset kakkujen koristeina ja varskinkin somat ristiäis-/vauvakakut on todella ihastuttavia! Ja kyllä, nuo Minimoit on todella, todella hienot! :)

    Tulenpa jatkossakin ihastelemaan kauniita kakkujasi, nämä ovat todella mahtavia!
    -Leena-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, ja mukava kuulla, että olet viihtynyt blogissani :)

      Poista
  3. Aiva ihania! Noi itse ilkimys hahmot on kyl mun suokkarit! :D

    VastaaPoista
  4. upeita kakkuja :) voisitko opettaa sokerimassan/marsipaani koristelun tekemistä ? minlle voi vastata facbook yv. t. Satu Löppönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toki voin opettaa :) Tiedustelut sähköpostiin marsispossu@gmail.com

      Poista
  5. Vau, noi itseilkimys-kakut olivat ihan lelujen näköisiä! ;)

    VastaaPoista
  6. Siistejä kakkuja! ;)

    VastaaPoista