sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää äitienpäivää!Ruusuja, hortensioita ja pikkuisia puistolemmikkejä tulvii avatusta lahjarasiasta. Kakku äitienpäiväksi.

Pohjanan kakussa on 3 munan tumma sokerikakkupohja. Täytteenä suklaa- ja mansikkamousse. Kukat ja pakettinauha ovat sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta. Lahjarasian kantena on kakkupahvi, joka on päällystetty ja koristeltu sokerimassan ja marsipaanin sekoituksella12 kommenttia:

 1. Herkullista äitienpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kakku! Hyvää äitienpäivää! <3

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kakku!
  Miten vaahtokarkinmakuisen massan ja sokerimassan sekoitus toimii? Välillä se vaahtokarkinmakuinen massa repeilee ärsyttävästi. Olen miettinyt näiden kahden massan sekoitusta, mutta en ole vielä toimertunut kokeilemaan.

  - Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytän tuota massojen sekoitusta usein koristeisiin, etenkin kukkiin. Sekoittuvat hyvin keskenään ja sekoitus kestää kukan terälehtien ohentamista paljon paremmin kuin perus sokerimassa.

   Poista
 4. Voi miten kaunis kakku! :) Kerrassaan upea!!! :) Mun pitäisi kans ruveta askartelemaan noita ruusuja joku päivä, tai ehkä se menee yöhön.. :) Ihanaa ja herkullista äitienpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Illat ja alkuyön tunnit ovat vakio työaikaa ;)

   Poista
 5. Ihana, hieno toteutus ! Pidän tällekin kakulle peukkua haasteeseen!

  VastaaPoista