maanantai 10. marraskuuta 2014

Kakkuja ristiäisiin

rumpukakku

Christianin ristiäisiin oli toiveissa musta-valkoinen rumpukakku. Koristeiksi rummun väriin sopivat tennarit sekä rumpukapulat. Kakku on mitoitettu 15 henkilölle. Täytteenä vaaleassa kakkupohjassa valkosuklaa- ja vadelmamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassaa.

Nämä olivatkin ihka ensimmäiset musta-valkosiet tennarit, jotka olen tehnyt. Vaikka kontrasti väreissä on aika mahtipontinen, niin lopputuloksena on oikein sievät pikkuisiin jalkoihin sopivat kengät. Tennareita muissa väreissä löytyy täältä koristepostauksesta.

sokerimassatennarit

ristiäiskakku tytölle

Venlan ristiäisiin toivottin hempeää vaaleanpunaista kakkua, jossa koristeina olisivat tennarit, nimikuutiot ja puna-asuinen nukkuva vauva. Lisäsin vielä joukkoon yleisilmettä pehmentämään muutaman väreihin sopivan rullaruusun. Kakku on mitoitettu 20 henkilölle. Täytteenä tummassa kakkupohjassa sitruuna- ja mansikkamousse. Kakun pinta ja koristeet sokerimassaa.


2 kommenttia:

  1. Ihana ja vähän erilainen tuo Christianin kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä ihanan erilainen toive ristiäiskakuksi. Pienokaisen isä soittaa rumpuja, joten siitä aihe kakkuun :)

      Poista