torstai 28. kesäkuuta 2012

Uusia hankintojaTällä viikolla tuli postissa mm. pieni näppärän kokoinen silikonialusta ja tikkaaja-työväline koristeiden muovailuun. Otin alustan heti käyttöön ja kokeilin Barbaperheen vanhempien muovailua. Tomusokeria sai käyttää apuna, ettei massa tarrannut alustaan kiinni. Oli yllättävän vaikea saada hahmoihin oikea muoto. Barbapapa tahtoi vain lyhistyä kasaan kuivuessaan. Hahmot lienevät silti tunnistettavissa.

9 kommenttia:

 1. Hitsi miten söpöjä!!

  VastaaPoista
 2. Onhan Babasi näköisiä ja suloisia, tuo tikkausväline pitäisi kyllä hankkia, kun vaan raskis, tuntuu että noita investointeja on tullut tehtyä tälle saralle jo enemmän kun laki sallii, mutta silti aina puuttuu jotain! P.S. likitinpä sinutkin, minutkin saapi lisätä listalle! :)

  VastaaPoista
 3. Tarvikkeita ei ole koskaan liikaa ;) Niiden ostaminen nettiputiikeista on liian helppoa. Linkitin sinut myös blogiini :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat Barbababat! Koskas tulee Smurffeja :)?

  VastaaPoista
 5. Smurffit olisivat vähintään yhtä kivoja muovailla kuin barbapapat. Katsotaan mitä lapset toivovat, kun syksyllä koittaa synttärisuma :)

  VastaaPoista
 6. Onko toi alusta sellainen, ettei se liiku pöydällä? Mun omani liikkuu jos kaulii massaa. Pitää aina kikkailla se teipillä kiinni tai tiskirätin avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silikonialusta tarraa pöytään kiinni todella hyvin ja ei liiku kaulimen alla mihinkään suuntaan. Ainut pieni miinus on tomusokerin runsas käyttö.

   Poista
 7. Hyvin onnistuneita barbapapoja! =) Ja tuo alusta on muuten tosi kätevä. Karkkimassan kanssa ei oikeastaan tarvi tomusokeria ollenkaan. Siitä on myös kätevä muovailla koristeita, koska se kuivuu nopeaa eikä painu helposti kasaan ;) Marsipaani sulaa kesäkuumalla käsiin ja kuivuu suunnilleen vasta syyskuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Karkkimassaa en olekaan kokeillut vielä laisinkaan. Täytyisi ottaa testaukseen.

   Poista